Begin met samenstellen

Stylistes

Meubelverhuur

Meubels huren voor styling projecten

Jij weet als stylist als geen ander hoe belangrijk een aantrekkelijke inrichting van een woning is, om de woning te kunnen verkopen of verhuren. Misschien heb jij dan ook wel klanten die jou voor dit soort klussen inhuren. De belangrijkste benodigdheden in jouw vakgebied zijn dan ook: meubels. Maar wat als de huidige meubels van de klant niet geschikt zijn, of er helemaal geen meubels beschikbaar zijn voor de inrichting? Dan kun je je werk natuurlijk niet optimaal uitvoeren. De oplossing? Het huren van meubels voor jouw stylingprojecten.

Bekijk de mogelijkheden

Projecten waar we trots op zijn

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn. Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

  • Stylistes
  • Stylistes
  • Stylistes
  • Stylistes
  • Stylistes
  • Stylistes
  • Stylistes

Een perfecte samenwerking met Moving-In

Grote investeringen voor een mooie gestylede inboedel zijn echt niet altijd nodig. Bovendien klinkt een woning stijlvol inrichten zonder hoge kosten voor jou of je klant, als een goede deal, nietwaar? Wanneer je als stylist een samenwerking aangaat met Moving-In is het enige wat jij hoeft te doen: bepalen welke meubels wij moeten leveren. Wij regelen de rest en ontzorgen jou en je klant op alle overige vlakken.

Voor de inrichting van jouw project kun je kiezen uit ons veelzijdige meubelassortiment in verschillende stijlen. Dit grote assortiment hebben we in eigen beheer, wat betekent dat we alle items die je uitkiest snel kunnen leveren zodat jij gelijk aan de slag kunt.

Tijdens het gehele proces heb jij de touwtjes in handen. Je kiest zelf het meubilair, precies naar eigen smaak of de smaak van jouw klant. Ook bepaal jij wanneer wij de woning komen inrichten en dat allemaal op basis van het beschikbare budget. Jouw opdracht, jouw keuzes. Wij stappen pas weer in onze verhuisbus wanneer jij 100% tevreden bent. Dat is niet voor niets één van onze 10 garanties

Hoe Moving-In jou kan helpen

Moving-In werkt al jaren samen met verkoopstylisten door heel Nederland. Wij hebben een sterk team van deskundige medewerkers en stylistes die elke dag op pad gaan om woningen in te richten. We zijn er dan ook zeker van dat we jou kunnen helpen bij het uitvoeren van jouw projecten. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kom eens langs bij ons op kantoor voor een kopje koffie en een kennismaking.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Leveren jullie door heel Nederland?

Jazeker. Wij leveren door heel Nederland, zelfs op de Waddeneilanden. Ook leveren wij in delen van België en Duitsland.

Wat is stoffering en verzorgen jullie dit ook?

Onder stoffering valt sauswerk, schilderwerk, vinyl, laminaat, raambekleding en verlichting. Moving-In heeft inhouse stoffeerders die dit kunnen verzorgen voor een complete inrichting inclusief montage. Ook deze materialen hebben we in eigen beheer, waardoor we dit snel kunnen realiseren.

Hoe kan ik jullie facturen betalen?

Onze facturen ontvang je maandelijks op de eerste werkdag van de maand. Het bedrag op de factuur kun je per bankoverboeking aan ons betalen onder vermelding van factuurnummer.

Hoe snel kunnen jullie een woning inrichten?

Geen stoffering nodig? Dan kunnen we je woning morgen al inrichten! Inclusief stoffering dan kunnen we binnen 14 dagen inrichten.Zo flexibel als we zijn, proberen we de levering uiteraard altijd zo dicht mogelijk bij jouw gewenste leverdatum uit te voeren.

Hoe kan ik snel een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen kan heel snel, in 3 simpele stappen: 1) kies jouw stijl, 2) kies de gewenste artikelen en 3) kies de gewenste huurperiode. Hierna zal één van onze medewerkers binnen 24 uur contact met je opnemen. Heeft jouw aanvraag spoed, neem dan telefonisch contact met ons op.

Waarom staan er geen prijzen online?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de items die je wil huren, de stijl en de huurperiode die je kiest. Op basis van jouw wensen kunnen wij een persoonlijke offerte samenstellen en krijg je altijd de beste prijs.

Offerte aanvragen in 3 stappen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen