Begin met samenstellen

Noodopvang

Projectinrichting

Meubels huren voor noodopvanglocaties

De vluchtelingencrisis, de oorlog in Oekraïne, de verschrikkelijke natuurramp in Turkije en Syrië. Het raakt ons allemaal. De vluchtelingen die naar Nederland komen hebben vaak veel meegemaakt en zoeken naar een veilige plek waar ze een dak boven hun hoofd krijgen. Het Nederlandse kabinet werkt momenteel aan een wet waarbij gemeenten verplicht worden om bij te dragen aan de asielopvang. Dit betekent voor jou als gemeente, provincie, overheidsinstelling of veiligheidsregio dat een richtcijfer bepaalt hoeveel asielzoekers in jouw gemeente of provincie moeten worden opgevangen. 

Voor 1 mei 2023 moesten hiervoor de plannen zijn gepresenteerd en moesten maatregelen getroffen zijn door de samenwerkende instanties. Dit is echter een korte periode waarin ontzettend veel geregeld moet worden. Heb je het probleem van het vinden van panden die gebruikt kunnen worden als noodopvanglocatie opgelost, dan moet de inrichting van deze panden nog geregeld worden. De oplossing hiervoor? Het huren en/of kopen van meubels voor noodopvanglocaties.

Neem contact op

Referenties

Moving-In heeft voor meer dan 3000 Oekraïners meubilair geleverd. In bijna alle gevallen gaat het om het compleet meubileren van A tot Z. Dit hebben we mogen doen voor veel verschillende gemeenten, bedrijven en (kerkelijke) instellingen. Hieronder een kleine greep uit onze klanten.

Almelo

400 opvangplekken

Hengelo

350 opvangplekken

Boekelo

250 opvangplekken

Azelo

300 opvangplekken

Helmond

144 opvangplekken

Olst-Wijhe

70 opvangplekken

Terschelling

100 opvangplekken

Zutphen

108 opvangplekken

Alkmaar

250 opvangplekken

Lansingerland

225 opvangplekken

Losser

118 opvangplekken

Goeree-Overflakkee

70 opvangplekken

Een fijn thuis voor mensen in nood

Het inrichten van noodopvanglocaties is niet vergelijkbaar met het inrichten van bijvoorbeeld een appartementencomplex. De kosten, maar ook de snelheid waarmee het project moet worden uitgevoerd zijn vaak totaal anders. Wat wel bij elke projectinrichting van hetzelfde belang is, is het creëren van een waardig thuis, want dat is wat iedereen verdient.

Noodopvang

Wanneer je kiest voor het huren van meubilair voor noodopvanglocaties, zijn de snelle levering van de inboedel en de grote schaal waarop dit uitgevoerd moet kunnen worden erg belangrijk. Ook moet de inboedel en service zo compleet mogelijk zijn en is het voor jou als gemeente, provincie, overheidsinstelling of veiligheidsregio fijn om een flexibele en meedenkende partij in de hand te nemen.

Dat begrijpen we bij Moving-In. Vanuit onze kernwaarde zorgzaamheid willen we helpen waar we kunnen. Zonder enige twijfel hebben we onze handen uit de mouwen gestoken om een zo volledig mogelijke service neer te zetten, voor het inrichten van noodopvanglocaties. 

Grote voorraad

Vanuit onze eigen, grote voorraad, bestaand uit een breed assortiment aan circulaire kwaliteitsmeubelen en stoffering, kunnen we projecten op grote schaal realiseren en snelle levertijden garanderen. Denk aan een inboedel bestaande uit stapelbedden, kluisjes, tafels, stoelen, linnenpakketten en andere accessoires. Dat allemaal tegen een lage prijs en flexibele voorwaarden, om zoveel mogelijk vluchtelingen een fijn thuis te kunnen bieden. Laten we samen onze steun bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben.

Projecten waar we trots op zijn

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn. Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

  • Gemeente Ouddorp
  • Gemeente Almelo
  • Gemeente Delden
  • Gemeente Olst-Wijhe
  • Gemeente Almelo
  • Gemeente Enschede
  • Gemeente Utrecht
  • Gemeente Terschelling

Hoe Moving-In jou kan helpen

Ben je op zoek naar een complete inrichting voor een leeg gebouw, dat bestemd is voor vluchtelingen? Moving-In zorgt ervoor dat de ruimtes tot in de puntjes ingericht worden, zodat zij in een ‘thuis’ terecht komen waar ze in comfortabele omstandigheden kunnen verblijven. Met onze complete service ontzorgen we deze mensen, maar ook jou, van A tot Z. Zo heb je bij ons één contactpersoon en aanspreekpunt, die de tijd voor je neemt en op allerlei punten met je meedenkt. Daarnaast leveren we niet alleen de inventaris, ook monteren en plaatsen we alles. Moving-In heeft al meerdere opvanglocaties gerealiseerd in heel Nederland, met veel tevreden gemeenten en bewoners als gevolg.

Met een groot aanbod aan verschillende meubelpakketten kun je flexibele keuzes maken in wat jouw gemeente of provincie nodig heeft. Hierdoor is het opvangplan voor jouw gemeente of provincie snel en goed realiseerbaar. Morgen 200 ruimtes inrichten? Overmorgen een blije bewoner.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Leveren jullie door heel Nederland?

Jazeker. Wij leveren door heel Nederland, zelfs op de Waddeneilanden. Ook leveren wij in delen van België en Duitsland.

Wat is stoffering en verzorgen jullie dit ook?

Onder stoffering valt sauswerk, schilderwerk, vinyl, laminaat, raambekleding en verlichting. Moving-In heeft inhouse stoffeerders die dit kunnen verzorgen voor een complete inrichting inclusief montage. Ook deze materialen hebben we in eigen beheer, waardoor we dit snel kunnen realiseren.

Hoe kan ik jullie facturen betalen?

Onze facturen ontvang je maandelijks op de eerste werkdag van de maand. Het bedrag op de factuur kun je per bankoverboeking aan ons betalen onder vermelding van factuurnummer.

Hoe snel kunnen jullie een woning inrichten?

Geen stoffering nodig? Dan kunnen we je woning morgen al inrichten! Inclusief stoffering dan kunnen we binnen 14 dagen inrichten.Zo flexibel als we zijn, proberen we de levering uiteraard altijd zo dicht mogelijk bij jouw gewenste leverdatum uit te voeren.

Hoe kan ik snel een offerte aanvragen?

Een offerte aanvragen kan heel snel, in 3 simpele stappen: 1) kies jouw stijl, 2) kies de gewenste artikelen en 3) kies de gewenste huurperiode. Hierna zal één van onze medewerkers binnen 24 uur contact met je opnemen. Heeft jouw aanvraag spoed, neem dan telefonisch contact met ons op.

Waarom staan er geen prijzen online?

Onze prijzen zijn afhankelijk van de items die je wil huren, de stijl en de huurperiode die je kiest. Op basis van jouw wensen kunnen wij een persoonlijke offerte samenstellen en krijg je altijd de beste prijs.

Offerte aanvragen in 3 stappen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen