Begin met samenstellen

De beste ervaring in een logeerwoning ervaar je bij Moving-In

De beste ervaring in een logeerwoning ervaar je bij Moving-In

Een logeerwoning, wat is dat eigenlijk? Een logeerwoning of wisselwoning is een tijdelijk thuis waar bewoners tijdens groot onderhoud of renovatie aan hun eigen woning kunnen verblijven. Om bewoners deze vaak stressvolle periode te ontzien worden er logeerwoningen aangeboden door de woningcorporatie of aannemer.

Hoe creëert Moving-In de beste ervaring voor woningcorporatie of aannemer?

Tijdens renovatieprojecten of groot onderhoud komen er veel dingen op de woningcorporatie of aannemer af. Naast het project zelf, zijn er ook andere zaken die geregeld moeten worden, zoals een tijdelijke woning voor de bewoners. Moving-In is dan de juiste partner die kan ontzorgen in deze periode, door alles uit handen te nemen. Moving-In stoffeert en meubileert logeerwoningen en wisselwoningen door heel Nederland. Dankzij jarenlange ervaring weten we welke aspecten er meespelen bij grote renovatie- en onderhoudsprojecten en hierin denken we graag mee.

Niet alleen bieden we de bewoners een tijdelijk en volledig ingericht thuis met kwaliteitsmeubelen, apparatuur, raambekleding, nieuw vloer-, schilderwerk en internetaansluiting. Het is ook nog flink voordeliger dan het betalen voor hotelovernachtingen. En het allerbelangrijkste voordeel? Geen zorgen over opslag, transport, interieur, levertijden, styling of, service die bij renovatieprojecten horen. We got you. Moving-In ontzorgt en geeft de beste ervaring op het gebied van logeerwoningen. 

Ervaringen van onze partners: 

  • Havensteder: De professionele aandacht aan tijdelijke huisvesting voor bewoners heeft bijgedragen aan het vertrouwen in de aanpak van het project. Havensteder beveelt samenwerking met Moving-In van harte aan!
  • Dura Vermeer: Goede service en vriendelijk personeel
  • Portaal: Moving-In is voor ons het visitekaartje naar bewoners toe. Ze hebben een hecht en vriendelijk team, zijn flexibel, enthousiast en leveren compleet en comfortabel meubilair. De tevredenheid bij Portaal is hoog. 

Welke ervaring krijgt een bewoner in een logeerwoning?

Het is onze ambitie om een tijdelijk thuis te creëren waar de bewoners zich thuis voelen tijdens een renovatie of verbouwing. Met een inrichting die bijdraagt aan het tijdelijke woonplezier en uiteindelijk aan een hogere bewonerstevredenheid. Hoe doen wij dat? Door altijd klaar te staan voor de bewoners bij vragen, naleveringen of defecten. Ook bij Moving-In gaat er wel eens wat mis of kapot, maar flexibel is wat we zijn en dit lossen we altijd binnen 24 uur op. De woning bevat een complete inboedel, voor iedere gezinssituatie. Daarnaast zijn alle apparaten, verlichting en internetverbinding aangesloten en gemonteerd. Het enige wat de bewoner hoeft mee te nemen is zijn koffer, met beddengoed, kleding en een tandenborstel.

Hadden we al gezegd dat we graag ontzorgen? Moving-In biedt welkom thuis pakketten aan om zo de bewoners een warm welkom te heten in hun tijdelijk thuis. Het welkom thuis pakket kan op wens worden samengesteld en uitgebreid worden met een EHBO kit, rookmelders en bijvoorbeeld blusdekens. Andere wensen? Laat het ons weten. Moving-In doet meer dan het verhuren van meubels voor logeerwoning, wij zorgen voor een thuis. 

Klaar om zelf een logeerwoning te ervaren?

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Moving-In biedt woningcorporaties en aannemers de beste ervaring op het gebied van meubels huren voor tijdelijke woningen. We zijn professioneel, deskundig en denken graag mee in oplossingen. Door ons te verdiepen in de specifieke situaties kunnen we de wensen vertalen naar een passend interieur, voor elk budget. Start de ontwerptool voor een vrijblijvende offerte of plan een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.

Naar de ontwerptool!
Begin met samenstellen