Meubels leasen

Eenvoudig en snel

Meubels leasen bij Moving-In

Heeft u een tijdelijk interieur nodig? Dan zit u bij Moving-In op de juiste plek. Bij ons kunt u namelijk meubels leasen. Zo kunt u een compleet interieur samenstellen en eenvoudig meubels leasen voor een onbepaalde tijd. Meubels leasen kan bij ons al vanaf een aantal dagen, tot een aantal jaar. Wij kunnen u voorzien in de volledige inrichting van uw woning. Niet alleen kunt u bij Moving-In meubels leasen, maar ook voor het leasen van keukenartikelen, witgoed en de mooiste decoratie bent u bij ons aan het juiste adres! Op deze manier maken wij het mogelijk om voor een tijdelijke woning eenvoudig meubels te leasen, zonder dat u deze hoeft aan te schaffen. Dit zal u veel tijd en geld besparen, u haalt hier dus veel voordelen uit. Meubels leasen? Dat doet u eenvoudig en voordelig bij Moving-In!

Eenvoudig en voordelig online meubels leasen

Wilt u meubels leasen, maar wilt u er zelf niet te veel omkijken naar hebben? Dan is Moving-In de perfecte partner voor u op het gebied van meubelverhuur. Wij nemen u alles uit handen en zorgen voor een compleet interieur. Binnen ieder budget valt er wel een stijlvol interieur te realiseren en dit kan zelfs worden uitgevoerd op korte termijn. Het assortiment lease meubels van Moving-In beschikt over diverse basis interieurs tot exclusieve meubels en accessoires. Bij ons kunt u enkele meubels leasen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een compleet meubelpakket. Wij staan zowel klaar voor particulieren als voor verhuurmakelaars, diplomaten, expats en voetbalclubs.

Modelwoningen

Rotterdam Reigerpad | Verkoopstyling

WE LOVE WORKING WITH

U kunt bij ons gebruik maken van een speciale configurator. Hierbij gaat u naar het offerte aanvragen en kunt u kiezen voor het huren van meubels. Hierin kunt u eenvoudig aangeven wat voor lease meubels en in welke stijl u dit graag wilt. Op basis daarvan kunnen wij een passende offerte voor u opstellen en weet u gelijk waar u aan toe bent.

VELE VOORDELEN VAN MEUBELS LEASEN

Moving-In staat graag voor u klaar op het gebied van meubels leasen. Wij ontzorgen u volledig, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Meubels leasen is bij ons dan ook erg eenvoudig en een compleet interieur kan snel worden gerealiseerd. U kunt bij ons terecht voor complete woninginrichtingen, de meeste lease meubels en accessoires kunnen wij uit voorraad leveren en hierdoor kunnen we een snelle levertijd garanderen. Wij leveren alleen kwaliteitsmeubels en accessoires, hierdoor bent u altijd verzekerd van een topkwaliteit interieur. Moving-In stelt een stijlvol interieur voor u samen, geheel op maat en naar uw wensen. Het grote voordeel van meubels leasen bij ons, is dat wij flexibele huurperiodes hanteren. Ook is het leasen van meubels bij ons altijd inclusief levering, montage, transport, styling en de nodige service. Tevens komen wij de lease meubels ook weer bij u ophalen na afloop van de huurperiode. Hoe makkelijk wilt u het hebben!

Meubels leasen was nog nooit zo makkelijk! Bent u benieuwd naar wat Moving-In voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen. Naast meubels leasen voor particulieren kunt u bij ons ook terecht voor verkoopstyling en projectinrichting.

Rebecca

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.