Meubelverhuur

Persoonlijk gebruik

Huisvesten Expats

Als expat bent u al gauw veel tijd kwijt omtrent het regelen van uw verhuizing. Moving-In kan u ondersteunen en ontzorgen in dit proces, door alle zaken op het gebied van uw woninginrichting uit handen te nemen. Moving-In is het snelst groeiende meubelverhuurbedrijf van Nederland. Met een breed assortiment en alles in eigen voorraad…

Verhuurmakelaars

Moving-In is een betrouwbare partner voor het gemeubileerd verhuren van één of meerdere woningen. Een woning wordt nu eenmaal sneller verhuurd wanneer deze volledig en stijlvol is ingericht. Daarnaast is het een aanvullende dienst welke van meerwaarde kan zijn tijdens gesprekken met potentiële huurders. Dankzij een uitgebreid assortiment…

Verscheping inboedel

Wanneer u tijdens uw verhuizing van of naar Nederland ervoor kiest uw meubels te verschepen, dan kost dit vaak een aantal weken tijd. Het huren van een tijdelijke inboedel helpt u deze periode te overbruggen door een thuis te creëren met behulp van tijdelijke meubilering. Onze inrichtingen zijn inclusief bedden, linnengoed, servies, keukenapparatuur…

Diplomaten

Wanneer u als diplomaat naar Nederland komt, brengt dat veel regelwerk met zich mee. Het vinden van de perfecte gemeubileerde woning is vaak erg lastig. Dit omdat het aanwezige interieur vaak niet voldoet aan persoonlijke smaak, of niet geschikt is voor uw gezinsgrootte. Hier biedt Moving-In de perfecte oplossing!

Voetbalclubs

Het vinden van een gemeubileerde woning voor uw spelers en hun gezin kan een flinke zoektocht opleveren. Door voor meubelhuur te kiezen verbreedt u uw opties, zodat u niet beperkt blijft tot alleen gemeubileerde woningen. Moving-In is een geschikte partner in dit proces en kan u ondersteunen en ontzorgen…

Meubelverhuur, dé oplossing voor ieder interieur!

Bij Moving-In bent u aan het juiste adres voor een tijdelijk interieur voor uzelf, uw klant(en) of één van uw medewerkers door middel van meubelverhuur. Met uiterste zorg leveren wij complete woninginrichtingen met huurperiodes vanaf een aantal dagen tot onbepaalde tijd. Dankzij ons brede assortiment kunnen wij u op korte termijn van een volledige inrichting voorzien, inclusief keukenitems, witgoed, huishoudartikelen én decoratie! Niet alleen zorgen wij hiermee dat de aanschaf van meubelen of een tijdelijk verblijf in een hotel overbodig wordt, maar creëren wij per direct een huis waarin u of uw medewerker zich thuis voelt. Op zoek naar een bedrijf dat zich specialiseert in meubelverhuur? Geen zorgen, start Moving-In!

Meubelverhuur: Eenvoudig en snel meubels huren

Meubels huren bij Moving-In? Wij zorgen dat u nergens naar om hoeft te kijken! We kunnen op zeer korte termijn diverse stijlvolle interieur inrichtingen voor u realiseren voor elk budget. Ons assortiment gaat van basis tot exclusief en van enkele items tot complete meubelpakketten.

Een woning inrichten is nog nooit zo makkelijk geweest! U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor meubelverhuur. U noteert alleen waar u naar op zoek bent, geeft een huurperiode door, en wij doen de rest. Dankzij ons all-in concept kunt u zich bezig houden met andere zaken en nemen wij u alles uit handen op het gebied van de inrichting van uw woning. Meubelverhuur? Kies voor de professionals van Moving-In.

Verhuurmakelaars

Den Haag | Meubelverhuur

Voordelen van meubelverhuur bij Moving-In

Complete ontzorging op het gebied van uw woninginrichting met het meubelverhuur van Moving-In!

Bent u benieuwd naar onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over meubelverhuur bij Moving-In!

 • Complete woninginrichtingen
 • Grote voorraad, snelle levertijden
 • Flexibele huurperiodes
 • Een interieur voor elk budget
 • Kwaliteitsmeubelen
 • 100 % service-garantie
 • De juiste begeleiding bij expats
 • Geen grote investeringen in interieur of hotels
 • Stijlvolle interieurs op maat
 • Ontzorgen van uw werknemers
 • Inclusief levering, montage, transport, styling, service, en ophalen
L. Komary

L. Komary

TEVA Pharmaceutical Industries

Het was ons een genoegen om met Moving-In samen te werken als onderdeel van onze verhuizing naar Amsterdam. Vanaf het begin waren zij zeer adequaat, professioneel en flexibel. Het team was zeer vriendelijk! We bevelen Moving-In van harte aan iedereen die zoekt naar meubelverhuur in Amsterdam!

J. van Lohuizen

J. van Lohuizen

Finance Director, Heineken

Zeer prettige, professionele organisatie! Betrouwbaar, flexibel en vriendelijke mensen.

We love meubelverhuur

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

blank

Sibren

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.