Meubelverhuur

Persoonlijk gebruik

Huisvesten Expats

Tijd is kostbaar. Als expat neemt het regelen van een verhuizing veel van deze tijd in beslag. Moving-In ontzorgd je in dit proces en heeft speciaal voor expats en hun gezinnen meubelpakketten samengesteld, welke binnen enkele dagen zijn geleverd. Zo maken we woninginrichting eenvoudiger en leuker. Zelf een pakket samenstellen? Dat kan natuurlijk ook.

Verhuurmakelaars

Een woning wordt sneller verhuurd wanneer deze volledig en stijlvol is ingericht. Dankzij ons uitgebreide assortiment heb je ruime keuze in woninginrichtingen: van simpel tot exclusief en van basisinboedels tot uitgebreide woninginrichtingen. Het grootste voordeel? Flexibiliteit. Je kunt gemakkelijk een pakket naar wens aanpassen.

Verscheping inboedel

Bij aankomst genieten van je nieuwe thuis, zelfs als je eigen meubels nog onderweg zijn. Wanneer je tijdens de verhuizing van of naar Nederland ervoor kiest om je meubels te verschepen, dan duurt het vaak even voordat deze er zijn. Het huren van een tijdelijke inboedel helpt je deze periode te overbruggen. Wekelijks opzegbaar.

Diplomaten

Wanneer je als diplomaat naar Nederland komt, brengt dit veel regelwerk met zich mee. Het vinden van de perfecte gemeubileerde woning is daar één van. Moving-In biedt hierin de oplossing. Een volledig gestyled interieur voor elk budget, afgestemd op jouw wensen en voorkeuren, die je per maand kunt huren. Luxe en huiselijk.

Voetbalclubs

Op zoek naar een tijdelijke wooninrichting voor voetballers? Dan zit je bij Moving-In goed. Door onze ervaring in het werken met voetbalclubs als Ajax, ADO Den Haag en vele anderen, weten we precies wat een speler nodig heeft om tot rust te komen. Binnen ieder budget een passend interieur, ook op de korte termijn.

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in verschillende landen. Steeds meer mensen komen erachter dat het huren van meubels een voordeligere oplossing is dan de vele andere alternatieven. En dat niet alleen. Door het gemak van het huren van meubels, de flexibele huurperiodes en lage tarieven ben je compleet ontzorgd op het gebied van woninginrichting. 

Voordelen van meubelverhuur bij Moving-In

Moving-In is het snelst groeiende meubelverhuurbedrijf van Nederland. Met een breed assortiment en alles in eigen voorraad, bieden wij de meeste keuze voor onze klanten. Ons assortiment gaat van basis tot exclusief, en van enkele items tot complete meubelpakketten. Selecteer simpelweg waar je naar op zoek bent, vink je wensen aan en geef de huurperiode door, dan doen wij de rest.  

Zo kun jij je bezighouden met jouw core business, en wij met die van ons.  

Want met ons all-in concept zorgen wij dat jij je nergens meer naar hoeft om te kijken. Levertijden? Montage? Garanties? We got you. Binnen een handomdraai realiseren we diverse stijlvolle interieur inrichtingen voor ieder budget. Zo is een tijdelijke woninginrichting van Moving-In voordelig en snel gerealiseerd.  

Alle voordelen op een rijtje: 

  • Stijlvolle interieurs op maat  
  • Flexibele huurperiodes 
  • 100% service garantie 
  • Grote voorraad, snelle levertijden 
  • Kwaliteitsmeubelen voor ieder budget
J. van Lohuizen

J. van Lohuizen

Finance Director, Heineken

Zeer prettige, professionele organisatie! Betrouwbaar, flexibel en vriendelijke mensen.

D. Vijsma

D. Vijsma

Head of Facility, BNP Paribas

Flexibel qua planning, hoog kwalitatief meubilair, snel reagerend op onze vraag, betrokken mensen bij de inrichting en binnen budget. Een volgende keer maken wij graag weer gebruik van Moving-in!!!

We love meubelverhuur

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Sibren

Offerte aanvragen

Ben je op zoek naar tijdelijk meubilair of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij jou graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk de ontwerptool.