Begin met samenstellen

Over Moving-In

We care, we provide, we move

Verhuizer met startpakker voor logeerwoning

Het snelst groeiende meubelverhuurbedrijf van Nederland

Moving-In is begonnen als familiebedrijf, opgericht in 2013. Inmiddels zijn we het snelst groeiende meubelverhuurbedrijf van Nederland. Passie, hard werken en creativiteit zijn voor ons de basisingrediënten om ons te onderscheiden in wat we doen: het creëren van een thuis.

Dit doen we samen met ons team, bestaande uit jonge en ondernemende professionals. Zij zorgen ervoor dat het product – de inrichting van een woning – verandert in een dienst. Met een breed assortiment aan kwaliteitsmeubelen die we allemaal in eigen voorraad hebben, bieden wij onze klanten de meeste keuze en ontzorgen we hen op meerdere vlakken.

In alles wat we doen werken we toe naar één doel: onze missie. Lees hieronder wat onze missie is, hoe we dit willen bereiken en wat de kernwaarden zijn die centraal staan binnen ons mooie bedrijf.

Bekijk hier onze werkwijze

Behind the scenes

De missie & visie van Moving-In

De missie en visie van Moving-In

Onze missie is om “wereldwijd woningen en gemeenschappen sociaal en circulair in te richten”. 

Dit doen wij door de wereld van interieur te veranderen. Door van circulair en sociaal ondernemen de norm te maken in elk project dat we uitvoeren, durven we zelfs de strijd met IKEA aan te gaan. Niet per se omdat we uniek willen zijn. Gewoon omdat we geloven dat dit dé manier is om iedereen die bij ons betrokken is zo goed mogelijk te helpen op de lange termijn. En voor nu maakt dat ons uniek. 

 • Kernwaarden van Moving-In

  Deze missie en visie gaan gepaard met onze kernwaarden. Waarden die binnen ons bedrijf leven en we in alle werkzaamheden uit willen dragen.

  Hoe maken wij impact?

  We zijn zorgzaam

  We zorgen voor elkaar, onze klanten en de wereld om ons heen. Dat bereiken we door eerlijk, dankbaar en meelevend te zijn naar de mensen waarmee we samenwerken en elke dag zo veel mogelijk impact te maken. Wanneer het om zorgzaamheid gaat, leggen we de lat hoog. Als familiebedrijf hanteren we een familiaire omgang. Dit zit diepgeworteld in onze kern, maar dit willen we ook zeker naar alle partijen uiten met wie we samenwerken. Dit kenmerkt Moving-In tot in het diepste geloof.
 • Kernwaarden van Moving-In

  Deze missie en visie gaan gepaard met onze kernwaarden. Waarden die binnen ons bedrijf leven en we in alle werkzaamheden uit willen dragen.

  Onze werkwijze

  We zijn ondernemend

  Wij hebben ons doel helder voor ogen. We willen marktleider en vernieuwer zijn in de markt van circulaire interieurinrichting. Elke dag laten we in de praktijk en in ons businessmodel zien dat wij het mogelijk maken om zowel circulair als sociaal te kunnen zijn. Dat lukt ons door een ondernemende blik vooruit te hebben en een diep geloof in ons team en onze missie.
 • Kernwaarden van Moving-In

  Deze missie en visie gaan gepaard met onze kernwaarden. Waarden die binnen ons bedrijf leven en we in alle werkzaamheden uit willen dragen.

  Wil je feedback geven?

  We zijn flexibel

  In alles wat we doen zijn we flexibel. We denken mee met jou als klant voor snelle oplossingen zodat jij, of de bewoners van je project zich écht thuis voelen. De mensen en de daarbij behorende processen binnen ons bedrijf hebben we zo ingericht dat snel schakelen niet de uitzondering, maar de regel is. Bij Moving-In beloven we dat we altijd voor je klaarstaan om jouw ervaring met ons bedrijf optimaal te laten verlopen. Lukt ons dat niet? Dan mag je ons altijd feedback geven.

Nog niet overtuigd? Bekijk wat onze klanten over ons zeggen

 • Portaal

  Moving-in is voor ons het visitekaartje naar bewoners toe. Ze hebben een hecht en vriendelijk team, zijn flexibel, enthousiast en leveren compleet en comfortabel meubilair. De tevredenheid bij Portaal is hoog.

 • Dura Vermeer

  Top bedrijf. Goede service en vriendelijk personeel.

 • Kim van der Woude

  Betrouwbaar en goed. Mijn werk verschuift door heel Nederland, maar dat doet Moving-In ook. Het maakt niet uit voor welk project ik een woning moet inrichten, dit wordt door dit bedrijf snel en efficiënt gedaan. Ze denken zelfs met je mee hoe dit op de beste manier kan.

Offerte aanvragen in 3 stappen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

ADO Den Haag
Ajax
Mercatus
Salverda Bouw
Ter Steege Bouw Vastgoed
Carint Reggeland
Domesta
Aegon
31 vastgoed
72 and sunny
Amvest
Bayer Leverkusen
Havensteder
Bouwonderneming Veeneman
Dura Vermeer
Elkien
Embassy of Israel
Embassy of Malaysia
ERA Contour
FC Twente
Grand Stay
Haag Wonen
Heembouw
Heineken
Hemubo
ING
KPN
Lenferink Vastgoedonderhoud
Liberein Zorginstelling
't huis
Nijhuis Bouw B.V.
Omnia Wonen
Oudendal Groep
Patrimonium
PEC Zwolle
Portaal
Rutges Vernieuwt
Staedion
Talpa
TBV Wonen
The Hague Real Estate Services
Thuisvester
University of Twente
Van Wijnen
Vechtdal Wonen
Vestia
Vidomes
Vios Bouw
Vitesse
De Sleutels
Weijman Vastgoedonderhoud
Woningstichting Stek
WoonFriesland
Woonkracht10
Woonpartners Midden Holland
Woonhave
Gemeente Almelo
Begin met samenstellen