De naam zegt het al: een natuurlijk interieur. En wij kiezen hierbij zoveel mogelijk voor duurzame en ecologische materialen. Want laten we eerlijk zijn, hoe ontzettend gaaf is het om duurzame en unieke producten terug te laten komen in je interieur. Selecteer deze stijl in onze ontwerptool en stel je meubelpakket samen.

LOOK & FEEL

In dit interieur proberen we zoveel mogelijk meubels te gebruiken die van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Neem bijvoorbeeld onze mango houten tafels. Mangohout is een bijzonder ecologisch verantwoorde houtsoort en dit maakt het duurzaam. En niet alleen dat. Want doordat elke boom uniek is, is ook elk meubelstuk uniek. De warme uitstraling van het mangohout gecombineerd met materialen zoals staal en velvet, maakt dat dit een prachtige interieurstijl is, die we met trots aan ons assortiment hebben toegevoegd.

KENMERKEN

–  Mangohout
–  Velvet
–  Staal
–  Bamboe

“Met duurzaam zit je altijd goed, het is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens ontzettend mooi! Geen reden om niet voor deze stijl te kiezen!” - Vanessa (Styliste bij Moving-In)

Sfeerimpressie 1

Sfeerimpressie 2

Sfeerimpressie 3

Sfeerimpressie 4

Slaapkamers

1/13
1/10
1/6
1/10
1/8

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar de ontwerptool

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.