UrbanChique | Moving-in

Maak kennis met ons luxe meubelstijl ‘Urban Chique’. Een populaire woonstijl die in verschillende vormen terug te zien is. De warme materialen zorgen voor het chique gevoel, terwijl de stoere materialen zorgen voor de urban vibe binnen het interieur. Selecteer deze stijl in onze ontwerptool en stel je meubelpakket samen.

LOOK & FEEL

De kleuren binnen deze stijl die de boventoon voeren zijn zwart, goud en grijs. Het materiaal van de zitmeubels zorgt met zijn velvet-stof voor een warme uitstraling, maar voelt ook heerlijk zacht aan. De zwarte meubelen zijn gemaakt van mangohout en industrieel staal die het stoere effect geven aan het interieur.

KENMERKEN

–  Hout
– Metaal
– Velvet
– Luxe
– Warm

“Houd je van chique, stijl en mag het er allemaal wel wat luxe uitzien? Dan is Urban Chique de perfecte match!” - Vanessa (Styliste bij Moving-In)

UrbanChique | Moving-in

Sfeerimpressie 1

Sfeerimpressie 2

Sfeerimpressie 3

Sfeerimpressie 4

Slaapkamers

1/9
1/8
1/7
1/8
1/9

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We love working with

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten

Waarom meubels huren?

Het concept van meubels huren door bedrijven en particulieren is al tientallen jaren gebruikelijk in andere landen. Ook in Nederland komen steeds meer mensen erachter dat het huren van meubels vaak een voordeliger oplossing blijkt dan de vele andere alternatieven.

Anne Moving IN

Anne

Naar de ontwerptool

Bent u op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij u graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.