Verkoopstyling

Presentatie

Makelaars

Moving-In is dé specialist op het gebied van woninginrichtingen voor versnelde verkoop en verhuur. Onze stylistes hebben dankzij hun ervaring de juiste kennis in huis om de unieke eigenschappen van een woning te benadrukken en presenteren. Een goed gepresenteerde woning wordt nou eenmaal makkelijker en sneller verkocht/verhuurt…

Stylistes

Moving-In meubelverhuur werkt samen met verkoopstylisten door heel Nederland. Door een samenwerking met onze deskundige medewerkers en stylistes stelt u als (verkoop)styliste gemakkelijk en snel een inrichting samen die geschikt is voor de te stylen woning. U als verkoopstylist neemt het hele project in eigen handen…

Particulieren

Moving-In is de perfecte partner voor het inrichten van uw woning ten behoeve van een versnelde verkoop of verhuur. Dankzij jarenlange ervaring en een brede kennis op het gebied van verkoopstyling, weten onze stylistes elke woning, klein en groot, op de prefecte manier te presenteren en de unieke eigenschappen van iedere woning te benadrukken…

Verkoopstyling voor modelwoningen, stylistes en particulieren

Bij verkoopstyling gaat het erom dat een woning zo aantrekkelijk mogelijk wordt gepresenteerd, met als doel een snellere verkoop voor een goede prijs. Onze stylistes weten als geen ander hoe ze een woning perfect kunnen stileren, om zo de unieke kwaliteiten van iedere woning te benadrukken.

Moving-In verkoopstyling is er voor:

  • Modelwoningen voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders
  • Meubelverhuur voor stylistes
  • Particulieren die hun huis willen verkopen

De voordelen van verkoopstyling

De voordelen van het huren van meubels voor verkoopstyling maken het waard te investeren in een betere woningpresentatie. Uit onderzoek blijkt dat gestileerde woningen sneller worden verkocht en tot 15% meer opleveren dan niet-gestileerde woningen. Moving-In meubelverhuur is specialist als het gaat om het inrichten van woningen voor een versnelde verkoop. Dankzij een breed assortiment is het mogelijk elke woning op korte termijn volledig verkoopklaar op te leveren.

We hebben in de afgelopen jaren al bij diverse woning die in de verkoop stonden een bijdrage mogen leveren. Door middel van verkoopstyling hebben we het voor elkaar gekregen om woningen die al enige tijd in de verkoop stonden sneller te verkopen. Onze interieur stylisten kijken altijd goed naar de huidige inrichting en ze houden rekening met de ruimtes die er in het huis aanwezig zijn. Door kleine aanpassingen te doen aan de interieurinrichting kan het complete aanzicht van de kamer veranderd worden. De verkoop stylisten van Moving-In hebben oog voor detail en kunnen iedere woning zo inrichten dat het interieur een nieuwe look krijgt. Voor verkoopstyling kunt u dus terecht bij Moving-In!

Modelwoningen

Rotterdam Reigerpad | Verkoopstyling

Extra tip! Woningfotografie

Veel potentiële kopers en huurders oriënteren zich vooraf op het internet. Het nader ingaan op een bepaalde woning in welke vorm dan ook zal afhangen van de eerste indruk die ze krijgen online. Moving-In verzorgt als aanvullende dienst professionele fotopresentaties die geschikt zijn voor online gebruik, brochures en andere marketingdoeleinden!

Tijdelijk interieur nodig?
Kies voor verkoopstyling presentatie van Moving-In

Met een compleet aanbod van meubelen, verlichting, slaapkamermeubelen, linnengoed, servies, decoratie etc. is Moving-In dè one-stop-shop voor bedrijven en verkoopstylistes. Met onze diensten onderscheiden wij ons op gebied van kwaliteit en service. Wij tonen betrokkenheid bij uw project en houden rekening met flexibele huurperiodes. Door heldere communicatie en een transparante werkwijze is Moving-In uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor veel bedrijven en particulieren. Laat u vrijblijvend informeren of maak een afspraak met een van onze medewerkers. Neem hiervoor gerust contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als via de mail.

Havensteder

Havensteder

Professioneel en vertrouwelijk

De professionele aandacht aan tijdelijke huisvesting voor bewoners heeft bijgedragen aan het vertrouwen in de aanpak van het project. Havensteder beveelt samenwerking met Moving-in van harte aan!

Portaal

Portaal

Ons visitekaartje

Moving-in is voor ons het visitekaartje naar bewoners toe. Ze hebben een hecht en vriendelijk team, zijn flexibel, enthousiast en leveren compleet en comfortabel meubilair. De tevredenheid bij Portaal is hoog

We love verkoopstyling

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Steff

Offerte aanvragen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.