Modelwoningen

Verkoopstyling

Modelwoning inrichten

Moving-In is dé specialist op het gebied van woninginrichtingen voor versnelde verkoop en verhuur. Onze stylistes hebben dankzij hun ervaring de juiste kennis in huis om de unieke eigenschappen van een woning te benadrukken en presenteren. Een goed gepresenteerde woning wordt nou eenmaal makkelijker en sneller verkocht/verhuurt.

Moving-In is uw one-stop-shop voor het inrichten van één of meerdere modelwoningen. Speciaal voor woningcorporaties en makelaars kunt u bij ons namelijk niet alleen terecht voor meubelverhuur, maar ook voor uw sauswerk, vloerafwerking en raambekleding! Zo behoudt u één aanspreekpunt en één verantwoordelijke voor de gehele woninginrichting. Bent u dus op zoek naar partner voor het inrichten van modelwoningen? Dan bent u bij Moving-In aan het juiste adres.

Modelwoning inrichten voor snellere verhuur of verkoop!

Naast dat een modelwoning mooi ingericht kan worden moet het wel de gestelde doelen halen. Tijdens het gehele proces gaan we graag met u in overleg over de doelgroep, de unieke eigenschappen van de woning, buurt en andere relevante aspecten. Op die manier kunnen wij gericht een modelwoning inrichten die voldoet aan uw wensen en waarbij de gestelde doelen sneller kunnen worden gerealiseerd.

Extra tip! Woningfotografie.
Veel potentiële kopers en huurders oriënteren zich vooraf op het internet. Het nader ingaan op een bepaalde woning in welke vorm dan ook, zal afhangen van de eerste indruk die ze krijgen online. Moving-In verzorgt als aanvullende dienst professionele fotopresentaties die geschikt zijn voor online gebruik, brochures en andere marketingdoeleinden!

Modelwoningen

Den Haag | Verkoopstyling

Inrichten modelwoning door Moving-In

Bij Moving-In vinden wij dat wij pas een interessante partner kunnen zijn wanneer wij het maximale uit het minimale kunt bieden. Wij bieden dan ook complete woninginrichtingen voor concurrerende prijzen. Een woninginrichting van Moving-In is daarom een voordelige oplossing waarbij ook nog eens uw eigen mensen worden ontlast en zich hierdoor kunnen focussen op andere zaken. Dit met de geruststelling dat de inrichting van een modelwoning in handen ligt van een deskundig bedrijf met ervaring.

Wilt u een modelwoning laten inrichten en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie!

D. Vijsma

D. Vijsma

Head of Facility, BNP Paribas

Flexibel qua planning, hoog kwalitatief meubilair, snel reagerend op onze vraag, betrokken mensen bij de inrichting en binnen budget. Een volgende keer maken wij graag weer gebruik van Moving-in!!!

Havensteder

Havensteder

Professioneel en vertrouwelijk

De professionele aandacht aan tijdelijke huisvesting voor bewoners heeft bijgedragen aan het vertrouwen in de aanpak van het project. Havensteder beveelt samenwerking met Moving-in van harte aan!

We love modelwoningen

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

blank

Sarah

Offerte aanvragen

Een modelwoning laten inrichten door Moving-In? Bekijk bij ons de mogelijkheden of vraag een offerte op!