Voor stylistes

Verkoopstyling

Meubels huren voor verkoopstyling

Moving-In werkt samen met verkoopstylisten door héél Nederland. Wat je je hierbij kunt voorstellen? Jij, als (verkoop)stylist bepaalt. Je stelt binnen een mum van tijd een inrichting samen die perfect is om jouw lege woning om te toveren tot een ware parel. Wij hebben een sterk team van deskundige medewerkers en stylistes. Zij gaan iedere en elke dag op pad om woningen in te richten. Al jarenlang. Deze ervaring maakt ons team ook zo ijzersterk! Wanneer je een samenwerking met ons aangaat, ben jij diegene die de touwtjes in handen heeft. Je kiest zelf het meubilair. Precies naar eigen smaak of de smaak van jouw klant. Ook bepaal jij wanneer wij de woning komen inrichten. Dit alles op basis van het beschikbare budget. Tenslotte hebben wij nóg een tof aandachtspuntje. Jij kunt namelijk de geleverde woninginrichting geheel op jouw naam naar buiten brengen. Moving-In legt de credits helemaal bij jou. Zo kun jij floreren met de woning.

Eenvoudig meubels huren

Het huren van meubels is eenvoudig. Het is snel en het is goedkoper (en duurzamer) dan kopen.. Bij Moving-In begrijpen we als geen ander dat hoge investeringen niet altijd nodig zijn. Een woning snel en stijlvol inrichten, zonder hoge kosten. Dat klinkt als een goede deal, toch? Dat is het ook. Het enige wat jij hoeft te doen, is bepalen welke meubels wij moeten leveren. Wij regelen de rest en ontzorgen jou op alle overige vlakken. Transport? Dat doen wij. Opslag en mankracht? Yes. Ook dat doen wij. Het monteren en plaatsen van de inrichting? Done. En jij? Jij bepaalt welke meubels geleverd worden en de wijze van inrichting. Precies naar jouw smaak. Jij behoudt de volle controle. Wij stappen pas in de bus wanneer jij 100% tevreden bent en wanneer al het meubilair op de perfecte plek staat! Jij wilt de fauteuil 10 centimeter naar rechts? Geen probleem. Wanneer de woning een échte parel is. Pas dan zijn wij tevreden.

Moving-In tip: woningfotografie

Tips zijn altijd welkom, toch? Yes. Wat is het eerste moment dat een potentiële koper de woning ziet? Precies. Online. Het klinkt je vast niet gek in de oren dat potentiële kopers zich vooraf oriënteren op het internet. Wie doet het niet? De hele dag Funda afstruinen en zich voorstellen hoe het is om ergens te wonen. Maar hoe zorg je er nou voor dat potentiële kopers op slag verliefd worden op jouw huis? Het antwoord is simpel: met foto’s die jouw huis van zijn beste kant laat zien. Alles hangt af van deze eerste indruk die ze online krijgen.

Een eerste indruk, daar krijg je geen tweede kans voor. Daarom bieden wij op dit aspect een aanvullende dienst aan. Wij realiseren professionele fotopresentaties die geschikt zijn voor online gebruik. Maar ook voor brochures, social media kanalen en andere marketingdoeleinden. Jij wil toch ook dat de eerste indruk positief is? Let’s go!

Het voordeel van verkoopstyling bij Moving-In

Als meubelverhuurbedrijf kan Moving-In jou veel voordelen bieden. Moving-In stylet, transporteert en monteert alle meubels voor jouw modelwoning. Wat verstaan wij onder verkoopstyling? Van basisinboedels tot aan een uitgebreide stijlvolle inrichting, niks is ons te gek. Door zorgzaam, flexibel en ondernemend te werk te gaan kunnen wij verzekeren dat jouw wensen zullen worden vertaald in een prachtig interieur.

Kies je voor Moving-In, dan kies je voor een one-stop-shop voor jouw gehele verkoopstyling:

  • Duurzame meubelen van hoge kwaliteit
  • Flexibele huurperiodes
  • Een grote voorraad en snelle levertijden
  • Een breed assortiment, waar de juiste smaak altijd tussen zit
  • All-in prijzen: transport, installatie, opslag en service met een glimlach
  • Een samenwerking op basis van vertrouwen en synergie

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten en wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Geef ons dan gerust een belletje. Stuur een mailtje. Of kom gezellig langs op ons kantoor. Wij zetten een lekker bakje koffie of thee voor je klaar. Je kunt natuurlijk ook gewoon via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Hoe dan ook, wij staan open voor een leuk kennismakingsgesprek!

L. Komary

L. Komary

TEVA Pharmaceutical Industries

Het was ons een genoegen om met Moving-In samen te werken als onderdeel van onze verhuizing naar Amsterdam. Vanaf het begin waren zij zeer adequaat, professioneel en flexibel. Het team was zeer vriendelijk! We bevelen Moving-In van harte aan iedereen die zoekt naar meubelverhuur in Amsterdam!

K. Morozov

K. Morozov

Moving-In zorgde ervoor dat onze overbruggingsperiode makkelijk, zorgeloos een voordelig verliep. Alles werd keurig geregeld en het team is zeer vriendelijk, efficiënt en professioneel.

WE LOVE VERKOOPSTYLING

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn! Dit willen we graag met je delen. Daarom laten we je een klein voorproefje zien over hoe een samenwerking met Moving-In eruit ziet. Check hieronder hoe onze klanten onze expertises hebben ingezet.

Rebecca

Offerte aanvragen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.