Stylistes

Verkoopstyling

Meubelverhuur voor stylistes

Moving-In meubelverhuur werkt samen met verkoopstylisten door heel Nederland. Door een samenwerking met onze deskundige medewerkers en stylistes stelt u als (verkoop)styliste gemakkelijk en snel een inrichting samen die geschikt is voor de te stylen woning. U als verkoopstylist neemt het hele project in eigen handen en bepaalt zelf welke meubelen, wanneer worden geplaatst op basis van het budget van uw cliënt of uzelf. Geleverde woninginrichtingen kunnen geheel onder eigen naam naar buiten gebracht worden.

Als woningstyliste eenvoudig meubels huren

Door meubels te huren via Moving-In kunt u, zonder hoge investeringen, toch snel een mooie inrichting plaatsen bij iedere woning. U bepaalt wat er geleverd moet worden, en wij regelen de rest. Zo wordt u ontzorgt op het gebied van transport, opslag en mankracht, maar behoudt u wel alle controle. Ons team vertrekt pas wanneer u volledig tevreden bent en alles op de perfecte plek staat!

Stylistes

Gemert Bunder | Verkoopstyling

Extra tip! Woningfotografie

Zoals u vast wel weet oriënteren potentiële kopers en huurders zich vooraf op het internet. Het nader ingaan op een bepaalde woning in welke vorm dan ook zal afhangen van de eerste indruk die ze krijgen online. Moving-In verzorgt als aanvullende dienst professionele fotopresentaties die geschikt zijn voor online gebruik, brochures en andere marketingdoeleinden!

De voordelen van verkoopstyling bij Moving-In

 • Geen grote investeringen in interieur
 • Geen kosten voor eigen opslag, transport, mankracht
 • Flexibele huurperiodes
 • Breed assortiment, altijd keuze!
 • Kwaliteitsmeubelen
 • Unieke decoratieartikelen
 • Grote voorraad, snelle levertijden
 • Stijlvolle interieurs op maat
 • Ontzorgen van uw werknemers
 • Inclusief transport, installatie, opslag, service, ophalen
 • Samenwerking op basis van vertrouwen en synergie!

Bent u benieuwd naar onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie!

I. Bosker

I. Bosker

Ons gezin kwam uit New York om een jaar in Hilversum te wonen. Ik wilde geen meubels zoeken en kopen, dus Moving-In was een geweldige optie. Van de verschillende bedrijven was Moving-In de beste, meest responsieve, flexibele, goede klantenservice en redelijke prijzen.

L. Komary

L. Komary

TEVA Pharmaceutical Industries

Het was ons een genoegen om met Moving-In samen te werken als onderdeel van onze verhuizing naar Amsterdam. Vanaf het begin waren zij zeer adequaat, professioneel en flexibel. Het team was zeer vriendelijk! We bevelen Moving-In van harte aan iedereen die zoekt naar meubelverhuur in Amsterdam!

We love verkoopstyling

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Lars Moving-In

Lars

Offerte aanvragen

Wilt u als verkoopstyliste meubels bij ons huren? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan!