Logeerwoningen en rustwoningen

Projectinrichting

Meubels huren voor een logeerwoning

Verduurzaming, groot onderhoud, of renovatie van woningen. Vroeg of laat krijg je hiermee te maken als woningcorporatie of aannemer. Het hoort er nou eenmaal bij. En de bewoners? Die moeten natuurlijk een tijdelijk onderdak krijgen tijdens de werkzaamheden. Dus, wat is het plan van aanpak? De bewoners gaan verhuizen naar een tijdelijke woning: een logeerwoning.

Een logeerwoning is een tijdelijke woning waar bewoners tijdens de renovatie van hun eigen woning kunnen wonen. Zo’n renovatie is namelijk niet in één week gerealiseerd en kan wel een maand tot een jaar duren. Daarom is het belangrijk dat bewoners zich net zo thuis voelen in de logeerwoning als in hun eigen woning en van dezelfde gemakken voorzien zijn. Het moet écht aanvoelen als een thuis.

Ben jij opzoek naar de juiste partner voor het inrichten van de logeer- en rustwoningen. Vraag dan direct een gratis opname van de woningen aan en ontvang van ons een vrijblijvend advies.

Tijdens de opname nemen wij de volgende dingen op:

  • Raambekleding
  • Sauswerk
  • Vloeren
  • Welk interieur past er in de woning
  • AOP aansluiting aanwezig
  • Hoeveel verlichting is er nodig

Na de opname ontvang je van ons een uitgebreide offerte op basis van jouw wensen met de juiste prijzen per woning zodat jij een goede keuze kan maken.

Meubels huren voor een rustwoning

Is de woning nog bewoonbaar voor een bewoner? Dan is een rustwoning misschien wel een beter alternatief dan een logeerwoning. Een rustwoning wordt ingezet zodat de bewoners overdags op een rustige plek zitten. Als de werkzaamheden in de avond stilliggen, kan de bewoner weer naar zijn huis om te slapen. Ook voor de inrichting van een rustwoning helpen wij jou graag! Lees meer over rustwoningen in onze blog.

Logeerwoningen

Rotterdam | Projectinrichting

Logeerwoningen

Den Haag | Projectinrichting

Logeerwoningen

Amsterdam | Projectinrichting

Meubelverhuur bij Moving-In

Bij Moving-In begrijpen we héél goed dat juist in dit vak onze diensten van enorme meerwaarde zijn binnen een groot renovatieproject. We draaien al een aantal jaren mee en hierdoor weten we precies welke aspecten belangrijk zijn bij grote renovatie- of onderhoudsprojecten. Wij denken met onze klanten mee en spelen een adviserende rol op momenten wanneer daar behoefte aan is.

De bewoners een tijdelijk ‘thuis’ aanbieden. Dát is wat bij Moving-In voorop staat. Een  tijdelijk thuis gevuld met kwaliteitsmeubelen en apparatuur. Eén van de voordelen is dat het een woningcorporatie of een aannemer enorm veel werk uit handen neemt. Maar dat het ook nog eens flink voordeliger is in verhouding met het zorg dragen voor allerlei andere alternatieven, is naar onze mening een nóg groter voordeel! Dit zijn allemaal kosten waarop bespaard kan worden. Niet mis, hè.

Flexibel en volledig

Compleet ontzorgen. Dát is waar wij voor staan en wat wij beloven. Bij Moving-In verzorgen wij logeerwoningen van A tot Z door heel Nederland. Van Groningen tot Zeeland.  Met A tot Z, bedoelen we ook écht van A tot Z.

Waar het eigenlijk op neerkomt? Geen zorgen meer over opslag, transport, interieur, levertijden, styling, verzekering, stoffering, service en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Televisie en internet van Vodafone Ziggo, mogen we natuurlijk niet vergeten. Ja, ook dat regelen we. Moving-In ontzorgt, adviseert en verzorgt. Met onze flexibiliteit kun je ons vertrouwen en op ons rekenen.

100% service garantie

De inrichting van een logeerwoning moet in onze ogen aan een aantal aspecten voldoen. Zo moeten de kosten in verhouding voordelig zijn. Daarnaast moet een logeerwoning ook tegen een stootje kunnen. Vaak verblijven er een aantal verschillende bewoners tegelijkertijd in de woning en de inrichting moet daarom bestand zijn tegen intensief gebruik.

De kwaliteit van de inrichting is daarom afgestemd op het grote verloop van de in- en uitgaande gezinnen of bewoners. Ook zijn onze meubels makkelijk schoon te houden. Dit is fijn, toch? Zo kunnen wij een langdurig behoud van ons interieur garanderen. Wordt er toch iets heel vies? Geen zorgen. Wij maken al onze meubelen op een professionele manier schoon.

Ook heeft Moving-In speciaal voor woningcorporaties en aannemers, op maat gemaakte interieurpakketten geselecteerd en samengesteld. Deze passende woninginrichtingen zijn specifiek gericht op het tijdelijk inrichten van logeerwoningen. Ook hierin willen wij natuurlijk ontzorgen. Dus zeg maar dag tegen de keuzestress die komt kijken bij het bepalen van wat er allemaal in zo’n woning aanwezig moet zijn.

Dura Vermeer

Dura Vermeer

Top Bedrijf

Goede service en vriendelijk personeel!

Portaal

Portaal

Ons visitekaartje

Moving-in is voor ons het visitekaartje naar bewoners toe. Ze hebben een hecht en vriendelijk team, zijn flexibel, enthousiast en leveren compleet en comfortabel meubilair. De tevredenheid bij Portaal is hoog

Havensteder

Havensteder

Professioneel en vertrouwelijk

De professionele aandacht aan tijdelijke huisvesting voor bewoners heeft bijgedragen aan het vertrouwen in de aanpak van het project. Havensteder beveelt samenwerking met Moving-in van harte aan!

We love logeerwoningen

Er zijn veel projecten waar we trots op zijn.
Hieronder geven we een voorproefje van klanten waar we dagelijks onze expertises voor inzetten.

Zilpa

Offerte aanvragen

Op zoek naar tijdelijke meubels of een compleet interieur? Bij Moving-In helpen wij je graag. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.